dilluns, 30 de maig de 2016

Lletres decorades

Com cada any, quan arriba el mes de maig, em poso a pensar quin detallet puc fer per regalar als meus nebots que, tots dos, fan anys aquest mes. I com que són petits, he de deixar el meu estil vintage i aplicar un toc més infantil.

Aquest cop m'he decidit per les lletres decorades. Vaig començar folrant-les amb papers divertits de la casa Toga, però no m'agradaven com quedaven posats ni la qualitat de tall de la vora. Així que vaig desistir i les vaig pintar.

Els temes escollits: els animalets per a la lletra B (la de la Beth, que ha fet 5 anys) i l'espai per a la lletra M (la del Marc, que en farà demà 8).

Com que les lletres eren de paper kraft, primer de tot vaig donar dues capes de pintura blanca efecte guix (la famosa chalk). I desprès acrílics blaus per simular el cel en un cas i l'espai en l'altre.

En el cas de la B, els animalets estan fets amb els segells de Lawn & Fawn i pintats amb llapis aquarel·lables. La tanca i gespa, amb troquels de la big shot. I l'estel també amb un troquel de Lawn i decorat amb cordill de cotó de dos colors que surt d'un tros de palet que simula l'agafador de l'estel. El sol, un altre bàsic de la big, retallat aprofitant la cantonera. I les lletres, unes chipboards d'American Crafts, que em va portar d'Andorra la meva amiga Montse.

Per a la lletra M, vaig dibuixar una part de la Lluna a la part baixa i la vaig pintar amb marmolina, per donar l'efecte de relleu i cràters. Els segells no recordo de quina marca són, però em van semblar graciosos. També estan pintats amb llapis aquarel·lables. I per a fer la Terra, vaig aprofitar un troquel de Sizzix, de globus terraqui, retallant el peu d'aquest i fent-lo dues vegades: un de color blau pel mar i una altra de color marró per a la terra. Les lletres, uns chipboards també d'American Crafts de la col·lecció d'Amy Tangerine. I per a fer l'efecte d'espai profund, uns puntets platejats fets amb el deliniador de gel de Faber Castell.Tant una com l'altra lletra les vaig deixar totalment en blanc per la part de darrera perquè així les poden penjar a la paret o posar-les sobre qualsevol estanteria sense que es perdi el detall posterior.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada