Qui sóc

Sóc l'Esther, amb hac. 

El nom surt precissament d'aquí, del meu nom, doncs per a mi és molt important posar-hi sempre la H en mig del nom, cosa que no tothom enten. Així que podríem dir que m'he passat més de mitja vida dient la frase "amb hac" cada cop que algú em demanava el nom.

Però potser agafa més consistència el mot arrel d'un viatge a Sudàfrica on, per no confondre'm amb una altra viatgera que escrivia el seu nom sense hac, el nostre guia ens diferenciava d'aquesta manera.

Des de llavors col·lecciono hacs fotografiades per tot el món o bé dissenyades per mi mateixa o per llocs virtuals que visito.

L'scrap entra a la meva vida just quan pateixo un canvi radical en aquesta. I comença com una teràpia, arribant a ser el centre de la meva activitat i distracció. Reconec que sempre he estat molt creativa i imaginativa. Fins aquell moment ho expressava bàsicament de forma digital. Però és a partir d'aquest moment quan descobreixo el misteri del treball manual, artesanal i les mil i una formes de expressar-ho. Gràcies als tallers i a la gent que ja hi estava ficada en aquest món, he anat evolucionant i interpretant a la meva manera tots els projectes. 

De tant en quan miro enrere i veig com he evolucionat, com he millorat i com el meu taller ha crescut (tinc l'àtic destinat totalment com a taller d'scrap) tant en material com en recursos i projectes acabats.

El meu lema: Qualsevol cosa pot ser usada i transformada per a fer una creació ambH.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada