dimarts, 10 de febrer del 2015

Repte 44 de 3Flowers

I de nou participant en un repte de 3Flowers. Aquest cop el repte ha estat amb una tècnica no tractada per mi, però amb ganes de provar-la (d'aquí la darrera adquisició de segells Lawn Fawn).

Després de pensar què fer amb els segells de granja, passant per una targeta musical a l'estil "en la granja de Pepito...", em vaig decidir per la típica imatge de les ovelles que comptem quan ens costa dormir.


Papers utilitzats: retalls d'un munt de col·leccions que tenia per la taula.

Els segells:


Els de la granja de Lawn Fawn i un de flors que tinc des de fa temps (no recordo la marca).


M'he ajudat de troquels bàsics per a poder fer la base del llit i els globus del somni.
La gràcia ha estat per fer el coixí, doncs un quadrat em semblava massa poc acollidor per a una persona que dorm plàcidament. Així que he aprofitat el troquel de fer llaços.
Es podria dir que la composició aquesta és més pròpia del repte anterior de 3Flowers, en la que ens demanaven donar destins diferents als previstos a tres troquels.

I per a les figures de les ovelles, la tanca i les floretes doncs cúter i paciència!

Per a les ovelles, la base és un retall de paper de topets al que he imprès el segell i sobreposat amb cartolina color salmó la cara i potes (doble retall!). I estan enganxades amb coixinets, per donar sensació de volum.


Ah i també el disseny de les lletres ZZZZ han estat suades: primer dibuixades i desprès retallades. En una sola figura.

I la rematada final és la sorpresa que s'amaga sota la pestanya del núvol d'ovelletes: la frase de la targeta.


Com que sóc molt partidària de que les meves creacions es representin tal i com jo m'expresso (sempre i quan no siguin encàrrecs) intento sempre que les frases i comentaris estiguin en català. Problema: la poca varietat de material d'scrap que encara hi ha al mercat, tot i que cada cop tenim més marques que opten per dissenyar en català. Així que he fet ús de la impressora i he posat, sobre cartolina blanca, el típic sweet dreams que trobem normalment per a aquesta ocasió, però traduït en un agradable "dolços somnis".

Ah! I la base de la targeta és de la col·lecció Momo Scrapbook, aprofitant que és d'impressió a una sola cara. Així el revers m'ha servit per a fer el núvol de les ovelles. És un paper que inspira nit relaxada, amb un cel tot estelat.

I com que el vaig acabar al vespre, em vaig aplicar l'eslògan i aquesta nit passada ha estat de... DOLÇOS SOMNIS!!!!!!!!



21 comentaris:

  1. Guau, qué tarjeta más original! Nunca había visto nada parecido! Es divertidísima con esas simpáticas ovejas saltando la valla y el señor tapado por la manta... Mucha suerte! Besos

    ResponElimina
  2. También me gusta mucho el banner de tu blog!

    ResponElimina
  3. Jajajaja me chifla esta tarjeta!!!! Me habría encantado que se me.ocurriera a mí jeje me gusta mucho la idea! Gracias por acompañarnos en 3flowers retos de tarjetas!! Bs

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja
      Si se te hubiera ocurrido a ti, yo hubiera hecho la tuya!
      Gracias por dejarme participar!

      Elimina
  4. Quina targeta més preciosa!!! i divertida!!! m'encanta el paper de la Momo! tinc un retall guardat per utilitzar en alguna cosa molt i molt especial, llàstima que ja no es trobi! petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dels papers de la Momo encara quedava alguna cosa a Món Creatiu. Jo també guardo algun retall perquè eren molt macos i molt nostres.

      Elimina
  5. oh!!! que bonita!!! muchas noches en vela con los pekes que he contados muchas jaja, muchos besos ♡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quien no pasado una noche en vela con sus ovejitas? Gracias guapa!

      Elimina
  6. Pero que tarjeta más original!! Me encantan las ovejitas y la camita!! todo!!

    ResponElimina
  7. Qué graciosa!! Es muy chula. Enhorabuena.

    Mirefugiodepapel.wordpress.com

    ResponElimina
  8. Madre del amor hermoso!!!!! qué despliegue de creatividad!!! y que buen gusto para combinarlo todo, es una tarjeta de escandalo!!!! me ha encantado, de verdad...Muchisimas gracias por participar con nosotras en 3flowers retos de tarjetas. Un besote

    ResponElimina
  9. Woooow! Una targeta amb una idea molt original, amb tots els elements fets amb la tècnica del paper piecing, amb una obertura diferent, amb troquels amb usos diferents (sí que hauria colat al repte anterior, sí!)... un excel·lent, noieta!
    Moltes gràcies per participar en el repte de 3flowers - retos de tarjetas!
    Petonets!

    ResponElimina